ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТАНТА

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

 Kentec Electronics

 

Kentec Electronics е основен производител на пожароизвестителни контролни панели във Великобритания.

Основан преди повече от 20 години, Kentec запазва своята философия непроменена – „Да предлага на клиентите си отличен продукт, на изключително високо качество”. За постигането на тази цел, фирмата работи за непрестанното си усъвършенстване във всички направления, от разработката на нови продукти до инвестиране в нови производствени технологии.

За да постигне целите си, Kentec планира и въвежда непрекъснато подобрения във всички аспекти на работата си, развива продуктите си и инвестира в съвременен производствен процес с високотехнологично оборудване.

Производство

Във фабриката на компанията се извършва целия процес по производството на контролни панели, то металните листове, до финалните тестове на готовите изделия. Това предоставя на Kentec възможността да предлага на клиентите си контролни панели, напълно съответстващи на техните нужди.

Компанията разполага с квалифициран персонал, благодарение на който компанията предлага оборудване, произведено по специфичните нужди на своите клиенти.

Обслужване

Благодарение на 20-годишния си опит в производството и доставката на пожароизвестителни контролни панели, Kentec предлага перфектна техническа поддръжка, състояща се в помощ по телефона, технически e-mail бюлетини и обучение на клиентите.

Продукти

Kentec предлага най-богата гама от конвенционали и аналогово-адресируеми пожароизвестителни контролни панели и пожарогасителни контролни панели.

Конвенционални пожароизвестителни контролни панели  K3000

Конвенционални контролни панели  Sigma CP

Адресируеми пожароизвестителни контролни панели серия Syncro 2-4 кръга

Адресируеми пожароизвестителни контролни панели серия Syncro 6-8 кръга

Адресируеми пожароизвестителни контролни панели серия Syncro AS 1-2 кръга

Рипитерни панели за адресируеми централи Syncro/Syncro AS

Качество

Предлаганите продукти са преминали тестове и са сертифицирани по EN54 части 2 и 4 и EN12094 част 1. Като признание за качество Kentec е сертифицирана по ISO 9001:2000