ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТАНТА

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

Пожароизвестителни панели и рипитери>> Рипитерни панели>>  Рипитерни панели за адресируеми централи Syncro/Syncro As

Syncro Response

Syncro Response е пълнофункционален рипитерен панел, използван за допълване на серията контролни панели Syncro. Syncro Response използва най-модерната микропроцесорна технология за осигуряване на система за контрол с изключително висока степен за интегриране.

Рипитерните панели Syncro Response могат да бъдат конфигурирани за всеки тип система. Те могат да се програмират да визуализират определени събития от всеки контролен панел в мрежа Syncro и да извършват определени контролни функции.

Широкият графичен дисплей помага информацията да бъде представена разбираемо, а инсталаторите и потребителите могат да бъдат подпомогнати допълнително с натискането на “Help” бутон.

Брошура

Syncro VIEW

Проектирани и произведени в съответствие с най високите стандарти, рипитерните панели Syncro VIEW са лесно и удобно средство за разширяване функциите за визуализация и контрол на контролните панели Syncro за други помещения.

Широкият графичен LCD дисплей и ярките светлинни индикатори повтарят индикациите на контролния панел Syncro. Към всеки Syncro контролен панел чрез двупроводна серийна връзка могат да бъдат свързани до 15 Syncro VIEW рипитера. Syncro View е идеален за сгради, за които се налага да има много точки за индикация и/или контрол, като детски градини и големи магазини.

Syncro VIEW се предлага във вариант с 24V DC захранване (с допълнителна двупроводна връзка от контролния панел или самостоятелно захранване) или във вариант 230V захранване.

Рипитерът Syncro VIEW е в стилна кутия с малки размери, а визията му е подобна на контролните панели Syncro. Идеален е за инсталация  на места с повишени изисквания за естетичен външен вид, като входове на сгради.

Syncro Focus

Този опростен и атрактивен рипитерен панел може да бъде свързан към мрежа Syncro, за да осигури допълнителен дисплей за визуализация.

Рипитерите Syncro Focus разполагат със същия широк дисплей като контролните панели Syncro и Syncro AS и осигуряват ясни и кратки съобщения за индикация.

Този рипитер е подходящ за допълнителни входове на сгради, пунктове за охрана или детски градини и представлява икономична алтернатива на пълнофункционалния рипитерен панел Syncro Response. Този продукт също така може да се използва за удължаване на мрежата над максималната дължина на кабелите.