ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОЕКТАНТА

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

Paradox Hellas SA

  Paradox Hellas SA е основана през януари 1990 г. и се е утвърдила  на гръцкия пазар като водеща фирма в областта на производството и разпространението на системите за сигурност, пожароизвестяване, видеонаблюдение и контрол на достъпа. От 2003 г. започва да проектира и произвежда Пожароизвестителни контролни панели, аксесоари за системи за сигурност,  сирени, GSM и IP комуникационни модули и др

Централата на Paradox Hellas е разположена в модерна самостоятелна сграда с площ 1260 кв. м. През 2007 г. фирмата  премести производството си в собствен завод. Заводът се състои от 2000 кв. м и се намира на Vrises Avlidos в индустриалния парк на Ritsona, на  72-рия километър на магистралата от Атина за Солун.

Всички продукти са произведени от две SMT (Surface Mount Technology) автоматизирани линии за производство и са напълно съвместими с европейската директива RoHS 2002/95/ЕО.

Paradox Hellas е сертифицирана от Bureau Veritas по  ISO9001: 2000  за проектиране, производство и търговия с продукти за сигурност и пожароизвестителни системи.  Paradox Hellas е също така член на  BSIA (Британската асоциация за сигурност).

Продукти на компанията се разпространяват с голям успех на гръцкия пазар, и се изнасят в страни като България, Унгария, Италия, Сърбия, Испания, Швеция и САЩ.

Конвенционални пожароизвестителни контролни панели Matrix2000

Рипитерни панели за пожароизвестителни контролни панели Matrix2000